Goud verpanden

Goud verpanden bij Pandhuis-Utrecht

Verpanden van gouden sieraden in Utrecht?
Pandhuis-Utrecht neemt uw gouden sieraden als onderpand voor contant geld. Wij spreken met u een beleenperiode af en krijgt daarvan een pandbewijs. Het verpanden van uw sieraden is makkelijk en snel geregeld. De taxateur zal uw sieraden bekijken en vertellen wat u kunt lenen. U kunt als klant de hoogte van uw belening zelf bepalen. Dit in samenspraak met de taxateur. Het Utrechtse Pandhuis is gespecialiseerd in goud uit diverse landen. Gouden sieraden uit China, Duitsland, Engeland, Nederland, Turkije, Marokko, Maleisië, Suriname en Thailand.

Verpanden van gouden baren in Utrecht?
Wanneer u tijdelijk geld nodig heeft om aan uw financiële verplichtingen te voldoen kan het verpanden van uw gouden baren de oplossing zijn. De waarde van goud is de laatste jaren fors gestegen. Het kan voor u interessant zijn om uw gouden baren als onderpand te gebruiken. U hoeft dan niet direct uw gouden baren te verkopen. Het kan gebeuren dat de waarde van uw gouden baren stijgen zodat u toch ineens een voordelige belening heeft afgesloten. Gouden baren worden veel gebruikt om vermogen zeker te stellen. Ook hierin kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen.

Verpanden van gouden horloges in Utrecht?
Uw gouden horloge kan gebruikt worden als onderpand voor uw verpanding. Tijdelijk geld voor uw onderpand betekent dat u geen afstand hoeft te doen van uw gouden horloge. Vele bekende merken komen in aanmerking voor verpanding. Merken als Omega, Cartier, Patek Philippe, Rolex, Longines, en Audemars Piguet. Voor het belenen van exclusieve horloges vragen wij altijd naar het aankoopbewijs, certificaat en verpakking. Wanneer deze door omstandigheden niet meer kan worden overlegd kan dit invloed hebben op de beleenwaarde. De beleenwaarde van uw gouden horloge wordt vaak beïnvloed door de hoeveelheid goud die aanwezig is in het horloge. De hoogte van het beleenbedrag wordt samen met de taxateur bepaald.