Munten verpanden bij Pandhuis-Utrecht

Gouden of zilveren munten verpanden?

Tijdelijk uw verzameling gouden munten belenen?
Gouden munten belenen is geen probleem bij Pandhuis-Utrecht? Dat is geen probleem, u bent hiermee van harte welkom bij het Pandhuis wat gevestigd is in

Utrecht. U bent bij ons aan het juiste adres aangezien wij met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van munten ruime expertise hebben.

 

GoudenTientjes of vijfjes verpanden?
Bij ons kunt u gouden munten verpanden, zoals bijvoorbeeld het Nederlandse gouden tientje of het gouden vijfje. Sommige jaartallen kunnen extra waarde hebben. Dit kan uw beleningswaarde verhogen.

Gouden-Tientje-verpanden-Utrecht Gouden-Tientje-Wilhelmina-verpanden-Utrecht Gouden-Vijfje-Utrecht-verpanden Gouden-Vijfje-Wilhelmina-Utrecht-verpanden

Gouden Ounce munten verpanden?
Naast Gouden Tientjes en Vijfjes zijn internationale 1 ounce munten zoals Krugerrands en Maple Leafs bij uitstek geschikt voor het tijdelijk lenen van geld aangezien de beleningswaarde aanzienlijk is. Het grote voordeel is dat u uw collectie niet hoeft te verkopen om aan geld te komen en de collectie bij u in bezit blijft en alleen dit tijdelijk bij ons in onderpand brengt.

Zilveren munten verpanden?
Pandhuis-Utrecht-zilveren-munten-verpandenNaast gouden munten kunt u ook zilveren munten verpanden. Umoet dan denken aan oud Nederlandse munten die van zilver zijn voorzien. Ook 1 Troy ounce munten zijn geschikt om te verpanden. U moet dan denken aan zilveren Maple Leafs, Eagles en Philharmonikers.

 

Wilt u toch uw muntenverzameling verkopen? Ook dan bent u van harte welkom in ons kantoor.